VRIJBLIJVENDE OFFERTE OF EEN PROEFVERTALING?

Neem contact op via

E: spaans@vertaalkunst.nl
T: 06- 41 38 08 95

Algemene voorwaarden

VERTAALLevering

Een levertijd is uiteraard afhankelijk van het aantal woorden en de moeilijkheidsgraad en wordt in de offerte afgesproken. Wilt u de vertaling sneller ontvangen, dan geldt een spoedtarief van 30% extra bovenop het bedrag van het standaard tarief.

Alle genoemde tarieven zijn excl. 21% btw.

KUNSTOpmaak in InDesign

Voor de opmaak in InDesign geldt een uurtarief van 30 euro per uur. Op de InDesign pagina staan enkele mogelijkheden genoemd voor de opmaak.

Alle genoemde tarieven zijn excl. 21% btw.

TARIEVEN

Voor vertalingen Spaans-Nederlands van algemene teksten met een standaard moeilijkheidsgraad geldt een tarief vanaf 0,12 cent per woord. Voor juridische vertalingen en gespecialiseerde teksten op het gebied van kunst, technische of ambachtelijke teksten over grafische kunsten en verschillende schildertechnieken geldt een tarief vanaf 0,14 cent per woord.
Er wordt een minimum tarief van 25 euro per opdracht gehanteerd. Tarieven zijn op basis van het aantal woorden in de brontekst. Voor langere teksten is een projectprijs mogelijk.

Alle genoemde tarieven zijn excl. 21% btw.

Medische vertalingen

Medische vertalingen dienen zeer nauwkeurig vertaald te worden, een foutje kan desastreuze gevolgen hebben en daardoor is het tarief voor specifiek medische teksten hoger. Het tarief is vanaf 0,14 cent per woord, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.
Er wordt een minimum tarief van 35 euro per opdracht gehanteerd. Tarieven zijn op basis van het aantal woorden in de brontekst. Voor langere teksten is een projectprijs mogelijk.

Alle genoemde tarieven zijn excl. 21% btw.

Redigeren van teksten

Heeft u twijfels over een juiste vertaling of wilt u een tekst in correct Nederlands dan kunt u de tekst laten redigeren, mijn tarief hiervoor is 0,03 cent per woord.
Ook hier wordt een minimum tarief gehanteerd en deze bedraagt 25 euro per opdracht. Voor langere teksten is een projectprijs mogelijk.

Alle genoemde tarieven zijn excl. 21% btw.

KvK: 78170311
btw-id: NL003296968B49
Vertaalkunst
Wbtv register: 28515
E: spaans@vertaalkunst.nl
T: 06 41 38 08 95

SiteLock